WAGNER Group management

Organele de conducere ale grupului WAGNER constau intr-un consiliu de administratie reglementat de legislatia elvetiana si consiliul de administratie.

Fondatorul companiei, Josef Wagner, a fost o persoana progresista. Inovativitatea este in ADN-ul companiei noastre.

Guido Bergman: Membru al consiliului de administratie al WAGNER GROUP, CEO Divizia Finisarii Decorative

Trebuie sa impartasim idei in ierarhii, in regiuni si sa fim deschisi pentru idei grozave.

Dr. Bruno Niemeyer: Presedinte al Consiliului de administratie al WAGNER GROUP (CEO)

Sarcina noastra principala pentru viitor este transformarea capabilitatilor noastre digitale in beneficii tangibile pentru clienti in fiecare etapa a calatoriei clientului.

Michael Müller: Membru al Consiliului de administratie al WAGNER GROUP, CEO Divizia Industrial Solutions

Consiliul de administratie

In conformitate cu Codul de Obligatii al Elvetiei, consiliul de administratie al WAGNER International AG (WAGNER Group) este compus din urmatoarii (de la stanga la dreapta): Fabian Duss, Thomas-Bernd Quaas, Zygmunt Mierdorf, Prof. Dr. Eberhard Haller, Dr.-Ing. Eberhard Veit

Angajati social: Fundatiile Josef Wagner

Proprietarii grupului de firme WAGNER cuprinde doua fundatii create de Joesf Wagner pentru a-si asigura munca de o viata. Fara copii, a lasat mostenire toate actiunile in companie si toate bunurile sale celor doua fundatii. Fundatiile Josef Wagner sunt conduse de cate un consiliu independent de cinci persoane. Fundamentele fundatiilor finanteaza scopurile non-profit si caritabile stabilite de Josef Wagner ca scop al fundatiilor. Acestea trebuie sa fie efectuate in regiuni in care o afacere din cadrul grupului de firme WAGNER are un sediu permanent.

Josef Wagner a vrut sa ajute persoanele dezavantajate si in dificultate din societatea noastra cu fundatiile sale. In plus, copiii trebuie sa fie sustinuti, iar persoanele varstnice sau infirme sa primeasca o locuinta. El a vrut sa ofere burse pentru a face posibil studiul pentru oamenii tineri, talentati. Conform vointei sale, fundatiile urmaresc "scopuri exclusiv si direct non-profit si caritabile" prin:

  • Sprijinirea indivizilor si familiilor nevoiase
  • Sprijinirea intretinerii gradinitelor, pensiunilor, casele de batrani si casele de ingrijire
  • Sprijinirea elevilor si stagiarilor talentati (de exemplu, prin acordarea de burse), in special in domeniul tehnic si stiintific
  • Donatii catre entitati fara scop lucrativ care urmaresc obiective similare cu cele ale fundatiilor.

Fondatorul companiei si antreprenor Josef Wagner

O preocupare deosebită a fondatorului companiei, Josef Wagner, a fost extinderea industrială a ideilor noi și a le face utile pentru populația generală. Un exemplu remarcabil în acest sens îl reprezintă dezvoltarea pistolului de pulverizare WAGNER "Whisker" fără aer pentru producția de serie, care poate fi conectat la o priză electrică de uz casnic și, prin urmare, poate fi utilizat de toată lumea. Whisker marchează începutul firmei de acoperire de suprafață Josef Wagner, fondată în 1947.

Insusi un inginer talentat si o minte creativa, Josef Wagner adesea a ramas toata noaptea, schitand idei de produse noi sau solutii mai bune, prezentandu-le dimineata inginerilor sai, pentru a fi implementati in atelierul de testare si rezultatele testate in acea seara. Spiritul creativ caracteristic al companiei noastre rezulta din aceasta incercare de inovare si este adanc inradacinat in ADN-UL WAGNER. In conformitate cu spiritul fondatorului companiei noastre, ideile neconventionale continua sa fie implementate, inovarea promovata si etapele de baza in tehnologia de suprafata.