Inovarea ca o mentalitate

Pentru noi, inovatia nu este un cuvant cheie, ci inima afacerii noastre - de cand am inceput in tehnologie de suprafata cu dezvoltarea primului pistol de pulverizare pentru productia de serie in 1953. Inovatia este pusa adanc in mentalitatea noastra. Acesta constituie baza viziunii noastre si este sustinuta de strategia companiei noastre de "WINNOVATION". Progresele de pionierat, cum ar fi acoperirea dinamica 3D si procesele industriale, acoperirea cu pulberi industriale a foliilor de MDF pe baza de lemn, precum si utilizarea tehnologiei HVLP in segmentul do-it-yourself care a ridicat pulverizarea DIY la nivel profesional caracteristic pentru talentul nostru pentru inovare. Astazi, aceasta include Industria 4.0 inovatii din sectorul industrial care creeaza transparenta intre productivitate, intretinere si informatii de calitate si permit clientilor nostri sa vada potential neexploatat dintr-o privire.

Cooperari

Avand in vedere nevoile clientilor nostri, dezvoltam inovatiile astazi, incat maine sa devina punctul de referinta in industrie - de multe ori in colaborare cu producatori de materiale de top, furnizori si clienti, precum si cu institute stiintifice.

Eficacitatea, eficienta, usurinta in utilizare, ergonomia si calitatea unui standard inalt permanent ne-au stabilit instrumentele si sistemele in afara - toate motivele bune pentru care clientii si partenerii nostri din toata lumea pretuiesc WAGNER, TITAN, Walther Pilot, WAGNER Reinhardt-Technik, C.A. Tehnologii, AURA si le aleg intotdeauna pe acestea in locul alor marci.

Centrele tehnologice

Mai presus de toate, clientii nostri beneficiaza de expertiza noastra tehnologica: inovatiile merg direct in instrumentele si componentele noastre pentru entuziasti, contractori si industrie. Acestea sunt, de asemenea, folosite in centrele tehnologice WAGNER moderne, complet echipate.

Oferim opt centre tehnice de ultima ora pentru acoperirea cu pulberi si lichide, precum si pentru acoperirea cu adezivi si etansanti, in Europa, SUA si China. Aici clientii si produsele lor vin in contact cu expertiza solida a specialistilor nostri in aplicatii, care permit proiectarea si testarea solutiei optime de acoperire intr-un mediu de productie realist.

Aflati mai multe

Incubatorul grupului WAGNER

Depunem noi cai dincolo de rutele stabilite pentru a crea creativitatea si pentru a promova inovatia - in sprijinul misiunii noastre de a aduce culoarea, protectia si functiile pe suprafete. In acest scop, studiem megatrendele, gandim mult in viitor si promovam sistematic noile abordari si idei neconventionale. Cu incubatorul de grup freazum WAGNER, cream spatiu si oportunitate de a aborda in mod creativ noi produse si idei, de a explora noi domenii de aplicare si tehnologii si, in final, de a sprijini start-up-uri in sectorul de acoperire a suprafetei.

Prin intermediul cercetarii, a retelelor si a medierii, aici se creeaza si se transfera cunostintele - un loc de reproducere ideal si platforma ideala pentru dezvoltare, crestere si succes. Incubatorul WAGNER Group freiraum este amplasat in centrul de pornire "Pioneer Port" de la Universitatea Zeppelin din Friedrichshafen, pe Lacul Constance. Un proiect de pornire pentru a iesi din centrul freiraum WAGNER se afla deja in faza de realizare: revolutionarul sistem de pulverizare pentru ingrijirea pielii IONIQ.

Aflati mai multe

Inovație acum: IONIQ

Luam culori, protectie si functii cu mult peste zonele de utilizare existente. O suprafata care necesita o protectie si o ingrijire deosebita, care afecteaza toata lumea, este cel mai mare organ senzorial al persoanei: pielea umana. Initiatorul IONIQ, care a iesit din incubatorul de freiraum WAGNER, a venit cu ideea dezvoltarii unei tehnologii inovatoare pentru protectia si ingrijirea suprafetei umane si pentru ao face versatil in utilizarea sa. Aceasta tehnologie unica de ioni se bazeaza pe forta atractiva generata intre piele si fluide, astfel incat produsele cosmetice special dezvoltate pot fi pulverizate pe suprafata corpului. Domeniul de aplicare care este primul pe lista pentru IONIQ este protectia fiabila a pielii impotriva arsurilor solare. Instrumentul de pulverizare IONIQ One, o aplicatie de consiliere pentru ingrijirea pielii si o gama de produse premium de ingrijire a pielii, vor fi aduse pe piata in 2019.

Aflati mai multe

Inovare dincolo de afacerea de baza: Aerocar si SkyTrac

Josef Wagner, care a studiat productia de aeronave si masini si o cariera care a vazut lucrand in diverse posturi la producatorul de avioane Messerschmitt, culminand cu rolul de director tehnic, si-a stabilit o sarcina deosebit de dificila in anii saizeci: dezvoltarea unui giroscop privat si accesibil. Deoarece era prevazuta pentru o serie de sarcini civile, intentiona sa fie foarte usor sa conduci pe strada si sa zbori.

In acest scop, Josef Wagner a dezvoltat o tehnologie deosebit de inovatoare, care nu a existat niciodata pana in acel moment in sector: doi rotori contra-rotativi, pozitionati unul peste altul, ceea ce face ca rotorul coada altfel tipic sa fie inutil si cu caracteristici de zbor care fac elicopter deosebit de usor de zbor. In acelasi timp, conducand compania de tehnologie de acoperire, Josef Wagner, in doar cativa ani, a obtinut cu succes prima aprobare pentru un elicopter in Germania - cu mult inainte de faimosul producator german de aeronave.