Ce ne defineste

Misiunea si viziunea noastra sunt esentiale pentru imaginea noastra de sine ca si Grupul WAGNER si pentru fiecare angajat individual. Pentru noi, ele sunt, in acelasi timp, principiul calauzitor si misiunea noastra si ele definesc ceea ce noi considerăm o companie. Valorile noastre ofera baza grupului nostru de companii si ne ghideaza in munca noastra zilnica.

MISIUNEA NOASTRA - Ce reprezinta grupul nostru WAGNER?

Aducem culori, protectie si functii pe suprafete

Vedem misiunea noastra atat ca sarcina cat si ca motivatie. Actionam in numele clientilor nostri cu cunostinte de specialitate, servicii impresionante si pasiune pentru valoarea adaugata a suprafetelor. Folosind tehnologii inovatoare, adaugam atingeri finale produselor si obiectelor clientilor nostri cu culori, protectie si functii. Misiunea noastra ne indeamna sa stabilim in permanenta noi standarde in domeniul acoperirii de suprafata.

VIZIUNEA NOASTRA - Ce vrem sa obtinem?

Suntem cea mai inovatoare companie in aplicatii cu fluide si pulberi in tot ceea ce facem

Pentru afacerea noastra, inovatia este in centrul tuturor lucrurilor pe care le facem si profund inradacinate in ADN-ul nostru. Tehnologiile si competentele inovatoare definesc WAGNER. Scopul nostru de a deveni cunoscut ca cea mai inovatoare companie din domeniul aplicarii lichidelor si a pulberilor pe pietele noastre este in toate domeniile si activitatile afacerii noastre - de la medii de lucru inovatoare pana la produse digitale.

Valorile noastre - Bazele pe care le construim

Baza afacerii noastre este setul nostru de valori comune, pe care le traim si respiram. Ele creeaza o legatura cu trecutul nostru, netezesc calea catre viitor si ne ajuta sa depasim provocarile. Ele constituie baza succesului nostru.

DESCHIS - Suntem deschisi schimbarii si inovarii

Ne confruntam cu natura dinamica a pietelor noastre globale si ne intrebam constant statutul nostru actual. Cautam in mod activ solutii pentru probleme si provocari, salutand si apreciind idei neobisnuite, solutii neconventionale si puncte de vedere diferite. Incurajam angajatii nostri sa profite de initiativa si sa promoveze dezvoltarea inovatiilor.

CLIENTUL CENTRIC - Clientul este centrul nostru de activitate

Succesul nostru depinde de intelegerea a ceea ce doresc clientii nostri. Punem clientul in centrul activitatii pe care o facem si dezvoltam produse si solutii adaptate nevoilor lor si care le ofera o valoare adaugata cruciala.

RASPUNDERE - Ne consideram raspunzatori pentru actiunile noastre

In calitate de companie globala, responsabilitatea este extrem de importanta pentru noi la toate nivelurile - de la datoria angajatilor de a actiona cu onestitate si integritate, pana la responsabilitatea etica a companiei fata de mediu si comunitatile in care suntem activi. Se asteapta ca toti angajatii sa-si asume responsabilitatea directa pentru rezultate, sa profite de initiative, sa gandeasca lucrurile cu atentie si sa ia deciziile necesare.

PROGRESIV - Vrem sa imbunatatim in mod continuu in tot ce facem

Ne straduim sa imbunatatim in toate domeniile, sa dezvoltam continuu si, prin aceasta, sa dezvoltam inovatii proaspete - sa exploram si sa implementam noi procese, tehnologii si metode de lucru pentru a ne imbunatati metodele de productie si pentru a reduce deseurile, pentru a minimiza impactul asupra mediului si pentru a face cele mai bune utilizarea domeniului nostru global.

COOPERATIVA - Noi tratam angajatii, clientii, furnizorii nostri si toti ceilalti parteneri ca parteneri

Parteneriatul este important in toate aspectele afacerii noastre si reprezinta baza pentru incredere, respect si onestitate in relatiile noastre cu colegii si clientii nostri, cu furnizorii nostri, cu partenerii de afaceri si cu comunitatile in care traim si lucram.