Aducem culoare

Suntem fascinati de suprafete si de semnificatia lor fundamentala pentru produse si obiecte. Sustinuta de aceasta fascinatie, transformam si perfectionam suprafetele.

Aducem protectie

Ne concentram pe dezvoltarea de tehnologii si aplicarea expertizei noastre pentru a aduce valoare clienților nostri. Produsele pe care le cream imbunatatesc viata clientilor nostri si depasesc asteptarile acestora.

Aducem functii

Acest lucru se aplica tuturor tipurilor de suprafete si tehnologii de aplicare si ne inspira, de a stabili intotdeauna noi standarde de acoperire a suprafetei.

Ce facem: Tehnologie inovatoare de acoperire pentru suprafete perfecte

Industria, contractorii si entuziastii - clientii nostri beneficiaza de expertiza noastra completa, de inovatiile profitabile si de experienta noastra de multi ani, fiind unul dintre cei mai importanti producatori de tehnologie de acoperire pentru finisarea suprafetelor.

Cine suntem

Industria, contractorii si entuziastii - clientii nostri beneficiaza de expertiza noastra completa, de inovatiile profitabile si de experienta noastra de multi ani, fiind unul dintre cei mai importanti producatori de tehnologie de acoperire pentru finisarea suprafetelor. Afla mai multe

Fapte si cifre

1.600

Angajati in toata lumea

16

Societati

8

Fabrici de productie pe 3 continente

8

Companiile internationale de vanzari si service

2

Parteneriate de tip joint venture

300

Agentii de vanzari in intreaga lume

Diviziile decorative de finisare si solutii industriale

Pentru a raspunde cel mai bine nevoilor clientilor nostri, portofoliul nostru de produse este organizat in doua divizii. Divizia de finisare decorativa dezvolta instrumente care sunt adaptate in mod specific nevoilor contractorilor si entuziastilor, in timp ce divizia Industrial Solutions produce produse si sisteme de acoperire industriala pentru o gama larga de sectoare industriale.