Sistemul de pulverizare modular fara compromisuri

In colaborare cu utilizatorii profesionisti, a fost dezvoltata o noua generatie de turbine, care nu compromite calitatea, functionalitatea si performanta preturilor. Aceasta tehnologie noua acopera un spectru mult mai larg decat tehnologia HVLP de astazi si ofera modelul Extra (X) special. Datorita volumului de aer cu 60% mai mare si a ariei de acoperire cu 30% mai mare decat alte dispozitive de joasa presiune, seria XVLP prezinta o performanta sporita de atomizare.

Folosind sistemul de pulverizare WAGNER XVLP (constand dintr-o turbina si diverse dispozitive de pulverizare), inseamna ca lacurile, lacurile standard, lacurile cu vascozitate ridicata si vopselele pe baza de apa pot fi prelucrate intr-o calitate care convinge specialistii.

Duza de slot pentru stabilirea trendului

 • Suprafata perfecta datorita unei atomizari mai bune a materialelor de acoperire cu vascozitate ridicata
 • Debit mare si viteza de operare rapida
 • O varietate larga de materiale pulverizabile (vopsele pe baza de apa si latex pot fi de asemenea prelucrate acum)
 • Ultima generatie de materiale cu viscozitate ridicata (Thixotrope) poate fi procesata fara probleme, in timp ce nu este posibil ca acestea sa fie atomizate utilizand un dispozitiv conventional HVLP
 • Brevet WAGNER aplicat pentru

Click & vopseste

Schimbati materialul si nuanta culorii in cel mai scurt timp. Nu mai este necesara inlocuirea cu grija a seturilor de duze ale supapei acului.

 1. Treceti la urmatoarea culoare si, impreuna cu ea, la urmatorul proiect.
 2. Apasati maneta pentru a slabi atasamentul de pulverizare de pe pistol. Apoi atasati atasamentul de pulverizare cu 90 °.
 3. Apasati atasamentul de pulverizare de pe pistol. Cu toate acestea, sunteti pregatiti pentru urmatorul atasament si pentru urmatorul proiect intr-o alta culoare sau cu un material diferit.

Control complet cu control direct al pulverizarii

 1. Reglarea latimii jetului de pulverizare: Indiferent daca suprafetele mari, colturile si muchiile, sinele sau ramele usii trebuie prelucrate, jetul de pulverizare poate fi reglat la obiectul ales prin rotirea unui buton pe elementul de pulverizare.
 2. Setarea cantitatii media: De asemenea, pe airgun, exista un al doilea controler pe care puteti regla cantitatea de medii in diferite etape.
 3. Setarea volumului aerului: In interior sau in exterior? Suprafetele de suprafata sau colturile filigrane? Nicio problema - setati volumul de aer in mod individual pe controler pentru o pulverizare perfecta, in functie de suport si de material.

FinishControl 3500

 • Handy: Cel mai mic in clasa, cu o curea convenabila pentru transport
 • Compact si portabil: livrat intr-o cutie usor de transportat. Chiar si cu doua accesorii suplimentare de pulverizare inauntru!
 • Manevrabil si compact: 2.3kg
 • Ideal pentru proiecte de pana la 50 m²
Catre produs

FinishControl 5000

 • Compact si la indemana: Greutatea atasamentului de pulverizare in mana dvs. numai (circa 800 g) plus material
 • Pentru proiecte de pana la 50 m²
 • Ideal pentru schimbari rapide de material
 • Utilizare universala: pentru glazuri, vopsele de email si latex
Catre produs

Utilizati fie atasamentul de pulverizare ...

FineSpray

Catre produs

StandardSpray

Catre produs

WallSpray

Catre produs
Atasament pulverizare
FineSpray
StandardSpray
WallSpray
Lacuri (medii cu vascozitate redusa si subtiri lichide)
✓✓
Lacurile standard (pe baza de apa si solventi)
✓✓
Viscozitatea inalta (pe baza de apa si pe baza de solventi)
Vopsele de pereti interiori (vopsele de dispersie si latex)
✓✓

Atasament pulverizare

FineSpray

StandardSpray

WallSpray

Lacuri (medii cu vascozitate redusa si subtiri lichide)

✓✓

Atasament pulverizare

FineSpray

StandardSpray

WallSpray

Lacurile standard (pe baza de apa si solventi)

✓✓

Atasament pulverizare

FineSpray

StandardSpray

WallSpray

Vascozitatea inalta (pe baza de apa si pe baza de solventi)

Atasament pulverizare

FineSpray

StandardSpray

WallSpray

Vopsele de pereti interiori (vopsele de dispersie si latex)

✓✓

... sau adaptorul

 • Potrivit pentru: cutii de vopsea de 750 ml disponibile in comert (dimensiuni maxime Ø = 102 mm, h = 119 mm) si cutii de vopsea de 1000 ml (dimensiuni maxime Ø = 112 mm, h = 132 mm).
 • Nu este nevoie sa reincarcati: Insurubati cartusul de vopsea direct in pozitie si puteti incepe! Vopseaua poate fi depozitata in containerul original deschis.
 • Curatare simpla: Cutia de vopsea poate fi aruncata cand este goala (va rugam sa luati in considerare mediul inconjurator). Trebuie curatate de vopsea numai cateva parti ale echipamentului de pulverizare.
 • Domeniul de livrare: adaptorul poate include conducta de alimentare; inele de etansare; adaptor de inaltime pentru cutii de vopsea de 750 ml; aderenta de prindere (necesara numai in combinatie cu FinishControl 3500).